Autobelettering

Autobelettering

Autobelettering is een doeltreffende manier van promoten. Een bedrijfsnaam wordt zo dagelijks visueel gecommuniceerd met een grote doelgroep. Het is in feite een mobiel visitekaartje. Zeker als u veel onderweg bent, is autobelettering een relatief goedkope manier van adverteren. U bent voor iedereen zichtbaar, voor andere automobilisten maar ook voor voetgangers en fietsers. Zelfs als uw auto geparkeerd staat, doet de autobelettering zijn werk.

Passend bij uw huisstijl

De autobelettering moet passen bij de uitstraling die u wenst en de boodschap moet helder zijn. Met uw eigen logo en uw eigen huisstijl zodat u herkenbaar bent. Lo-go denkt hierover graag met u mee en creëert op basis van uw wensen een uniek ontwerp en strakke belettering.

Beletteren op locatie

Beletteren op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u een compleet wagenpark wilt laten beletteren. Al uw bedrijfswagens voorzien van uw logo en uw gegevens. We begrijpen dat u uw bedrijfsauto’s ook nodig heeft, uw business gaat immers gewoon door. Wij komen dan ook graag naar u toe. Met een goede planning weet u direct waar u aan toe bent en hoeven uw wagens niet de hele dag stil te staan.

Carwrapping

Een trend op het gebied van autobelettering is carwrapping. Hierbij wordt de auto als het ware ingepakt met folie. Dit heeft als voordeel dat de lak beschermd blijft en u kunt uw auto een compleet nieuwe look geven zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Ook carwrapping kan Lo-go voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overal zichtbaar als mobiel visitekaartje

logo_wit_footer