Binnenreclame

Binnenreclame

Door binnenreclame in te zetten kunt u uw huisstijl goed doorvoeren binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan makkelijk verplaatsbare roll-up banners, bewegwijzering, fotowanden en raamdecoratie.

Vormen van binnenreclame zijn bijvoorbeeld:

Stoep- en posterborden

Kliklijsten voor posters

Vitrines

Prikborden en whiteboards

Informatie- en brochure standaards

Bewegwijzering voor binnen en buiten

Parkeerborden

Doeken met spanframes

Banners

In eigen huisstijl

Lo-go denkt met u mee over opvallende ontwerpen en realiseert totaalprojecten met innovatieve technieken en materialen. We kunnen al uw binnenreclame bedrukken in uw eigen huisstijl met uw eigen logo’s. Elke vorm van binnenreclame vraagt om zijn eigen ontwerp. Van een subtiel logo op een whiteboard tot een aansprekende en opvallende fotowand. Elk ontwerp dient zijn eigen doel en samen zorgt het voor een consistent geheel waarmee uw bedrijf duidelijk gepresenteerd wordt.

Ook voor interne communicatie

Voor elk bedrijf zijn er geschikte middelen te vinden. Heeft u een showroom, winkel of ontvangt u regelmatig bezoekers? Dan zal binnenreclame andere vormen aannemen dan wanneer u slechts incidenteel bezoekers op kantoor heeft. U kunt het zo groot en uitgebreid maken als u zelf wilt.

Vitrines en kliklijsten zijn ook zeer geschikt om werknemers te informeren. Door ook intern uw huisstijl door te voeren voor uw medewerkers wordt betrokkenheid en saamhorigheid gecreëerd. Dit zorgt voor een positieve werksfeer en uw werknemers zullen dit ook uitdragen naar uw klanten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u. Wilt u op de hoogte blijven van Lo-go? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram.

Nodig uit, informeer en presenteer

logo_wit_footer