Interieuraankleding

Interieuraankleding

Een interieur bepaalt de sfeer. Dat geldt niet alleen voor de interieuraankleding van een woning maar ook voor een bedrijf. Een huisstijl in een interieur doorvoeren zorgt voor een complete herkenbaarheid. Dit kan bijvoorbeeld door kussens, zitzakken, fotowanden en behang te voorzien van logo’s en passende full colour prints. Zo creëert u niet alleen sfeer maar het is ook herkenbaar, opvallend en uniek!

Persoonlijke details in uw inrichting

Persoonlijke details aanbrengen in uw interieur zorgt voor een sfeervolle en eigen uitstraling. Bijvoorbeeld door op maat gemaakte (rol)gordijnen te voorzien van een custom made print of ontwerp. U kunt hier uw logo voor gebruiken, een van uw producten of iets dat met uw bedrijf te maken heeft. Lo-go kan dit voor u verzorgen. Wij creëren een totale metamorfose van uw inrichting. Met aandacht voor details voeren wij uw huisstijl door in uw inrichting. Niet alleen zorgt dit voor herkenbaarheid bij bezoekers maar ook zorgt het voor betrokkenheid bij uw werknemers.

Maar ook gepersonaliseerde dekbedovertrekken en foto’s op canvas en hout kan Lo-go voor u ontwerpen en realiseren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over interieuraankleding? Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. U vindt Lo-go in Tilburg op Industrieterrein Het Laar. Desgewenst kunnen wij ook bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen binnen Lo-go? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram.

Een huis of kantoor moet er niet alleen goed uitzien,

maar ook goed voelen

logo_wit_footer