Over ons

Lo-go Reclame op maat is al bijna 30 jaar gevestigd in Tilburg en landelijk actief op het gebied van binnen- en buitenreclame. Van autobelettering tot textielbedrukking, grote en kleine aantallen, voor bedrijven en particulieren; Lo-go garandeert altijd een hoog niveau van dienstverlening, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.

Lo-go is ooit gestart met de focus op zeefdruk. U kunt nog steeds voor deze speciale druktechniek terecht bij ons, als een van de weinige drukkerijen in Nederland. Bovendien werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke inkt.

Inmiddels is ons aanbod enorm uitgebreid met alle denkbare uitingen op het gebied van signing en werken wij met innovatieve technieken en materialen. Voor de complete binnen- en buitenreclame van uw bedrijf of evenement bent u bij Lo-go aan het juiste adres.

Lo-go is een full service organisatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact met de klant. Door productie in eigen huis kan Lo-go zorgen voor het complete traject van ontwerp tot realisatie. Met daarbij een snelle levertijd. Autobelettering van uw complete wagenpark op locatie? Geen probleem voor Lo-go. Wij denken graag creatief met u mee om samen mooie resultaten te bereiken en voorzien u hierbij van deskundig advies. Lo-go is uw betrouwbare partner voor signing, ons doel is om u als klant volledig te ontzorgen.

Maatschappelijk betrokken

Onze maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Initiatieven in Tilburg en omgeving ondersteunen wij dan ook waar mogelijk. Stichting Tess, Tilburg Ten Miles, maar ook sportverenigingen zoals HC Tilburg en Tilburg Trappers dragen wij een zeer warm hart toe. Door sponsoring van drukwerk en signing dragen wij graag ons steentje bij. Ook zijn wij betrokken bij echte Tilburgse initiatieven. Zo zijn wij trotse adoptieouders van het afbreekstreepje van het font TilburgsAns.

Milieubewust

Het milieu en onze leefomgeving nemen wij heel serieus. Door te werken met milieuvriendelijke en duurzame producten en materialen en waar mogelijk te recyclen, proberen wij een bijdrage te leveren aan een milieubewuste leefomgeving. Wij zijn ook aangesloten bij de Verenigde Signbedrijven Nederland (VSBN). 

Benieuwd waar wij o.a. bewust mee bezig zijn?

Scheiden van papier, plastic en restafval

Hergebruiken van verpakkingsmaterialen

Verzamelen van plastic verpakkingsmaterialen, die retour worden gestuurd naar de leverancier

Gebruik van uitsluitend milieuvriendelijke inkten voor zeefdruk

Bewust en zo min mogelijk printen op kantoor

Lege cartridges doneren aan een lokale stichting

Restmaterialen van stickers en folie doneren aan een lokale kinderopvang

Gebruik van LED-lampen voor de volledige bedrijfsruimte

Recyclen van reclamemateriaal tot tassen en accessoires

Lo-go en sport

Wij dragen graag bij aan initiatieven op het gebied van sport en stimuleren dit waar mogelijk. Daarnaast drukken wij, i.s.m. Club Dé Hockey & Golfspecialist, de wedstrijdkleding van alle hockeyverenigingen in Brabant. Ook voor andere sportverenigingen zoals ijshockey-, voetbal- en tennisverenigingen verzorgen wij bedrukkingen.

Lo-go als erkend leerbedrijf

Al ruim 20 jaar zijn wij een erkend leerbedrijf SBB voor stagiaires uit de creatieve sector. De afgelopen jaren hebben wij al vele enthousiaste en leergierige studenten mogen begeleiden. Heb je interesse om stage te komen lopen bij Lo-go, stuur dan een mail naar info@lo-go.nl.

logo_wit_footer