Textiel bedrukken

Textiel bedrukken

Wilt u textiel laten bedrukken? Dan kunt u terecht bij Lo-go Reclame op Maat.

Sponsort u een sportvereniging of wilt u bedrijfskleding aanschaffen voor uw medewerkers? Het is dan belangrijk dat uw bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar is op de kleding. Bovendien moet de bedrukking duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Innovatieve textielbedrukking is onze specialisatie. Wij zorgen voor bedrukkingen die gezien mogen worden!

Voor elke textielsoort een passende bedrukking

We bekijken samen met u welke bedrukking het best bij uw wensen past. Voor elk soort textiel is een bedrukking mogelijk. We hebben de mogelijkheid om uw textiel te bedrukken met verschillende technieken zoals zeefdruk of transferdruk. Elke techniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. Deze verschillende technieken leggen wij graag aan u uit tijdens het bestel- en orderproces. We kunnen u dan ook voorbeelden laten zien.

Wilt u wel textiel laten bedrukken maar heeft u nog geen ontwerp? Onze ontwerpafdeling verzorgt dit graag voor u. Ook bij textielbedrukking geldt namelijk onze full service. Van ontwerp tot aanlevering van het gewenste item inclusief bedrukking.

Hoge kwaliteit, service en snelheid

Als één van de weinige zeefdrukkerijen in Nederland, werken wij bovendien uitsluitend met milieuvriendelijke inkt. Wij staan bekend om onze uitmuntende service, hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen. We zijn een betrouwbare partner met snelle levertijden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een korte vraag of wilt u een bestelling plaatsen of een offerte opvragen? Dan kunt u ook altijd even een mailtje sturen of stuur een bericht via de contactpagina.

U bestelt, wij doen de rest

logo_wit_footer